For et bærekraftig friluftsliv!

Vi ønsker ikke bare å fremme og motivere til et aktivt friluftsliv. Vi skal også sørge for at de produktene vi tilbyr, skal være produsert på en mest mulig miljøvennlig og bærekraftig måte.

Derfor har vi plukket ut et utvalg varemerker som vi mener har riktig fokus på miljø og bærekraft. Det er varemerker som jobber for å bedre hele produksjonsprosessen, og sikre at etikk, miljø og bærekraft går hånd i hånd.

Det er også viktig at de produktene vi tilbyr er av god kvalitet slik at de har lengst mulig holdbarhet.

Vi har gjort noen drastiske valg som blant annet å kutte ut alt av fleece i nettbutikken vår og erstattet med ull. Vårt utvalg av ull er i hovedsak produsert i Europa, og råvarene kommer også stort sett fra Norge. Ull har fantastiske egenskaper og er etter vår mening betydelig bedre enn alt av fleece.

Det å ferdes i natur og villmark er helt fantastisk. Friluftsliv er noe vi nordmenn virkelig setter pris på. Ikke bare byr det på flotte opplevelser, men det sørger også for at vi blir bevist på naturen og omgivelsene våre. Hvis man i tillegg er bevist på at de produktene man kjøper er av god kvalitet, og ikke minst er produsert på en bærekraftig måte, er man med på å bidra til at generasjoner på generasjoner kan få oppleve alt det fantastiske naturen har å by på.