Breheim Logo

Storhøi Dame Svart

699,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelse

Størrelseguide

+ -

Ny og forbedret utgave for 2020-sesongen! Nå har Storhøi også fått justering i bunn på buksebein slik at den enkelt kan gjøres om til en kapri om ønskelig. Dette er en flott turbukse med en herlig passform. Storhøi er laget i et lett og hurtigtørkende materiale med god stretch. Buksen har en tettsittende fasong som som gjør at den sitter som en tights. Flott design, praktiske lommer og god passfom gjør at denne buksen passer utmerke til bruk vår, sommer og høst.  Se størrelseskart for å finne riktig størrelse.


Modellen er 175 cm høy, og bruker størrelse M på bildet.

Shop the look

Storhøi Dame Svart

699,-
Størrelse

Størrelseguide

+ -

Teknisk Informasjon

  • Lett og hurtigtørkende materiale i 4-veis stretch
  • 2stk lommer i front
  • 2stk lommer på lår
  • Formsydde knær
  • Strikk i livet
  • Justering i bunn på buksebein

Produktomtaler

Ingunn - Verifisert kunde
Smal modell. Den buksa var dessverre ment for damer uten så mye former. Jeg er 162 cm. og går for å være en passe slank dame, men hadde jeg gått opp en str. ville buksa blitt alt for lang i beina.
20 Jun 2020
Mari Ann Strømsvåg - Verifisert kunde
Fantastisk bukse elsker de
21 Jun 2020
Anita - Verifisert kunde
Kjempefin og lett bukse som passet perfekt. Bruker normalt str s/m. Kjøpte denne buksen i s, og den satt som støpt.
24 Jul 2020
Anne - Verifisert kunde
Hei- er super forhøyd med buksen. Str kan man sjekke i tabell som dere har lagt ut og den stemmer ! Anbefales til alle. Lett fin tur bukse og til daglig bruk! Brukt den nesten hver dg siden. Mvh Anne
24 Jul 2020
Inger Turid - Verifisert kunde
Jeg er 169 cm høy og 69 kg. Jeg kjøpte str M og synes den passer fint, kunne kanskje vært en anelse større men L hadde nok blitt for stor. Har ikke brukt den annet enn inne for en kort stund, den er veldig behagelig å ha på, så jeg tror jeg vil trives på tur med den.
26 Jul 2020
Berit Marie Øyen - Verifisert kunde
Beste buksa jeg har, har kjøpt tre stykker nå av denne. Liten i str så må gå opp to str av hva jeg bruker.
27 Jul 2020
Jannicke Thorsen - Verifisert kunde
Helt fantastisk turbukse. Tynn, god stretch og høy på livet. Perfekt til turer på våren, sommeren og sensommeren. Normal i str. Jeg er kjempe fornøyd for den sitter så fint på.
28 Jul 2020
Kamilla - Verifisert kunde
Utrulig deilig stoff på buksa, myk og behagelig på! Bestilte buksen 1str større en hva jeg bruker til vanlig XL, og eneste jeg reagerer på er at buksen var veldig liten på str , lengde på buksa var grei! Og jeg er ca 1,58cm.
28 Jul 2020
Bjørg Uleberg - Verifisert kunde
HØYDE 163,VEKT 65, STR 38. Passet perfekt.:)
29 Jul 2020
Hilde Nysæther - Verifisert kunde
Veldig fin bukse med god passform og kjapp levering. Bruker normalt L//XL men gikk opp en størrelse her og den sitter perfekt. Fine farger og veldig behagelig på. Kommer nok til å kjøpe flere
31 Jul 2020
Knut - Verifisert kunde
Hei. Kjøpte en sort bukse i str M.. Har høyde 165 cm, 64 kg og passet perfekt.. Ganske rask levering også... Et lite minus var at belte jeg fikk på forrige bukse ikke fulgte med denne gangen..
01 Aug 2020
Karoline Furuseth - Verifisert kunde
Veldig fornøyd med turbuksa
02 Aug 2020
Hanne - Verifisert kunde
God stretch og høy på livet. Normal str. Tynn og god turbukse. Kunne tenkt meg mulighet for lufting på beina iform av glidelås.
03 Aug 2020
Tove - Verifisert kunde
Høyde 160 cm, vekt 59 kg. Jeg valgte Str.38/M. Passet helt perfekt.
05 Aug 2020
Linn Therese - Verifisert kunde
Er kjempefornøgd med ei super turbukse! Er 162 høg, veier 50 kg og kjøpte str XS. Den er tynn, lett og mjuk og ha på, god passform og strammar ikkje samtidig som den set veldig fint. Eg kan bruke ho både utan og med stillongs under, og kan derfor bruke ho på kaldere dagane og. Har ei i samme utgåve frå før, men denne er forbetra. I staden for belte er det strikk/innstramming i sidene i livet - noko som gjer at buksa sat betre på. Det er også strikk til å stramme nederst på beina. Gir også ein tommel opp for lommer med glidelås på buksa.
08 Aug 2020
Janne Kathrin - Verifisert kunde
Kjempegod og lett sommerturbukse. En utrolig god stretch som gjør at ingenting strammer. Lett å brette opp slik at det blir en behagelig knebukse
11 Aug 2020
Sabrina - Verifisert kunde
Den virket veldig bra, men jeg har ikke helt den nordiske fasongen så det klaffet ikke helt.
11 Aug 2020
Gro Marit Haakanes - Verifisert kunde
Veldig god bukse med god stretch i, en ny favoritt .
11 Aug 2020
Ingrid - Verifisert kunde
En av mine favoritt turbukser. Er 165 og rundt 52 kg. Størrelse xsmall var perfekt i størrelse og lengde til meg. Den er ikke veldig stram, vil få plass til ullundertøy på vinteren.
30 Aug 2020
Mette - Verifisert kunde
Veldig fin turbukse med god stretch og fin passform. Tynn i stoffet og tettsittende, passer fint til sen vår/sommer/tidlig høst bruk.
11 Oct 2020
Marit Utsi Myhre - Verifisert kunde
Superlett, tynn og behagelig, men noe trang i livet (160 cm 58 kg). Kun to korte felt med strikk. Vært perfekt med borrelås i tillegg. Enkel reg. på buksebena - endelig en med ca riktig lengde. God plass til longs under. Str S vil passe til sommerbruk.
23 Oct 2020
Joanna - Verifisert kunde
komfortable bukser, passer med beskrivelsen
21 Nov 2020
Stine Antonsen - Verifisert kunde
Elsker denne buksa!! Er 164 høy og kjøpte i størrelse small, den er lang nok og kunne nok enda passe noen høyere, men siden det er strikk nederst i beina passer den bra. Buksa sitter helt perfekt og det er enda plass til longs under. Den er tøyelig så man kan være i aktivitet i den. Anbefales!
25 Nov 2020
Gunn - Verifisert kunde
Superfin bukse. Str. S passet perfekt. Riktig i størrelsen.
27 Nov 2020
Vis alle

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER