NorthernFrontier Logo

Zugspitze Dame Stealth Black

949,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelse

Størrelseguide

+ -

Modellen er 175 cm høy, og bruker størrelse M på bildet.

Zugspitze passer perfekt for deg som er ute etter en allsidig og slitesterkt tur/fritidsbukse som kan benyttes til lange turer i skogen, i fjellet, til klatring, jakt, fiske, hundetrening og en rekke andre aktiviteter. Zugspitze har en smal og ergonomisk passform som sikrer optimal bevegelsesfrihet uten at man føler at buksen har overflødig materiale som bare er i veien. Dette takket være kombinasjonen av NFProShell og NFUltra1000 som sørger for en perfekt balanse mellom fleksibilitet og slitestyrke. Det forsterkede materialet i NFUltra1000 tåler stor belastning og kan vokses inn for bedre vannavstøtende egenskaper. Zugspitze har meget gode luftemuligheter med ventilasjon på innside av lår og utside av legg, hvilket gjør at buksen kan brukes nesten hele året rundt. 

Zugspitze Dame Stealth Black

949,-
Størrelse

Størrelseguide

+ -

Teknisk Informasjon

Zugspitze er en utmerket tur/fritidsbukse produsert i en kombinasjon av NFUltra1000 og NFProShell som sikrer slitestyrke, fleksibilitet og vannavstøtende egenskaper. Buksen er fullspekket med smarte detaljer og løsninger. Blant annet har den ventilasjon på innside av lår og på side av legg. Boothook og store sidelommer. 

  • Stretchstoff: NFProShell90% nylon og 10% spandex
  • Forsterkede partier: NFUltra1000 100% bomull
  • Ventilasjonsåpninger med glidelås på side av lår
  • Ventilasjon på begge sider av leggen
  • Forsterkede partier i NFUltra1000
  • Knappejustering i bunn på buksebein
  • Romslige frontlommer
  • 2stk romslige lårlommer med klaff
  • Lissekrok i bunn på buksebein for optimal feste

Produktomtaler

Henriette - Verifisert kunde
Denne buksa er veldig god. Har både svart og orange. Veldig fornøyd! God kvalitet til en herlig pris
15 Jul 2018
Veslemøy - Verifisert kunde
Modellen svarte ikke til mine forventninger. Den er for vid i midjen. Hadde også ønsket at den var høyere i livet. Skuffet over at man må betale returkostnadene selv.
30 Sep 2018
Margrete Lund - Verifisert kunde
Endelig fant jeg en turbukse som ikke ser ut som en striesekk på meg. 167 og 50 kg, og den sitter perfekt! Litt stor over rompa og kort i beina, men når man omsider finner noe som sitter på kroppen er det der bare små bagateller!
14 Oct 2018
Elisabeth Midtbø - Verifisert kunde
Buksen ble dessverre sendt i retur samme dag. Synes buksen var for høy i livet og litt trang. Svarte ikke til mine forventninger i passform eller materiale.
21 Jun 2019
Nina - Verifisert kunde
Buksa er kjempefin, men ble for `mye` bukse for meg. Jeg er bare 157 på lesten og veier 54 kg, så jeg byttet denne til en annen!
05 Aug 2020
Julie - Verifisert kunde
Veldig kul bukse med fine detaljer og behagelig stoff. Dessverre føltes den litt tung å ha på seg, nesten som en male/-verktøybukse på grunn av lommene, så det ble retur.
15 Nov 2020
Rihanna - Verifisert kunde
Jeg er 1,58 og bruker til vanlig str S. Måtte ha xs i disse. Passer i livet men er noe vide i lårene. Perfekte bukser som er tykke å gode å gå med.
03 Dec 2020
Ingrid - Verifisert kunde
Fornøyd med min nye turbukse! Eneste minuset er at den er litt trang i lårene og for stor i livet (men et belte til gjør at det fungerer). Savner en mulighet for stramming i livet.
13 Jan 2021
Vis alle

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER