AmundsenWJ Jakke Dame Purple

AmundsenWJ Jakke Dame Purple

999,- 699,-
699,- 999,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelse
+ -
Størrelse
+ -

​Eksepsjonelle pusteegenskaper, kraftig vannavstøtende og en rekke praktiske lommer og detaljer. Jakken er produsert i 2 forskjellige materialer for å sikre optimal passform, fleksibilitet og funksjonalitet.

Det lilla partiet er produsert i NFActiveStretch2 som består av 90% nylon og 10% spandex. Det mørkegrå partiet er produsert i NFUltra1000 som består av 65% polyester og 35% bomull. Det grå partier kan vokses inn for å sikre ekstra gode vannavstøtende egenskaper.

Jakken har flere praktiske lommer. 2stk brystlommer med mobillomme. 2stk lommer i front. Ventilasjon på siden og 3-veis justerbar hette. Her får man en fantastisk jakke til en helt enestående pris. Jakken er liten i størrelse gå opp 1 størrelse i forhold til det du vanligvis bruker.

Les merVis mindre

Teknisk Informasjon

AmundsenPro jakken er skreddersydd for nordiske forhold. Med sin perfekt passform og alle tekniske egenskaper er dette en jakke som passer til en mengde aktiviteter. Kanskje aller best egner den seg til lange turer i skog og mark.

  • 2stk romslige brystlommer
  • 2stk frontlommer
  • 1stk mobillomme
  • 3-veis justerbar hette
  • Ventilasjon i siden på jakke
  • Justering i bunn på jakke
  • NFActiveStretch2
  • NFUltra1000

Jakkene er små i størrelsene gå opp en størrelse fra det du vanligvis bruker.

Produktomtaler

Turid Enger - Verifisert kunde
168 høy,80 kg, kjøpte str xl. God turjakke, veldig fornøyd!
03 Jul 2017
Beate - Verifisert kunde
Jeg er 1.64 høy og 65 kg. Jeg valgte størrelse large og den ble helt perfekt til meg. I annonsen står det at jakka skal være kraftig vannavstøtende men det stemmer ikke. Etter 10 minutt i litt regnvær var vannet trukket gjennom hetta og skulderparti. Tilbakemelding: Vi anbefaler at stoffet vokses med bivoks for å oppnå topp vannavstøtende egenskaper.
18 Jul 2017
Odd Evensen - Verifisert kunde
Veldig bra produkt!!!
29 Nov 2018
Lise - Verifisert kunde
Kjempe jakker men små på størrelse. Kjøpte først XL men trang. så XXL å den var like trang. Ingen forskjell i str.. jeg er ca 77 kg og 163 cm. Har stor byste så det er ikke jakke for oss med sånt..
02 Jul 2019
Anne Grethe - Verifisert kunde
Veldig fornøyd. Bestilte str L men fikk XL, men den passer bra. Er 68 kg og 165 cm. Har ikke prøvd den i regn enda. Er bra i sur vind. Store lommer.
04 Jul 2019
Marte - Verifisert kunde
Veldig fin, veier 80kg og er 158 høy, men trengte en str større for å få plass til tykk genser under.
05 Jul 2019
Anita Iren - Verifisert kunde
Jeg er 1,67 høy og 58 kilo, og kjøpte jakken i str L etter å ha lest kommentarene her. Den passer perfekt, kanskje litt for lang i armene, men har allerede blitt favorittjakken min.
07 Jul 2019
Vis alle

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER