Varmesåler

SISTE OMTALER

DR.Warm Varmesåler VR3
LEGG I KURVEN
Hanne Birgitte
Verifisert kunde
Super gode varmesåler som gir en behagelig god varme. Jeg kjøpte str M. Jeg kjøpte de for å bruke når jeg rir. Minus at de er stive å ta ut og legge i skoene.
DR.Warm Varmesåler VR3
LEGG I KURVEN
Jon Olav Lenvik
Verifisert kunde
Fin passform. Go å varm
Dr.Warm VR3 Varmesåler
LEGG I KURVEN
Sølvi
Verifisert kunde
Jeg kjøpte varmesåler til meg og min kjære til jul. Vi er veldig mye ute i arktisk klima og fotograferer nordlys. Uansett hvor varme klær vi hadde på oss tidligere har vi alltid blitt hemmet av kalde føtter. Dette er det nå helt slutt på! Vi lader sålene våre i ca tre timer før vi skal ut. Lader følger med slik at begge såler lades samtidig. Vi bruker sålene på middels temperatur (av tre tilgjengelige) kan velge mellom. Da kan vi være ute i 4 - 5 timer uten å fryse på beina i minus 10 - 15 grader! Fantastisk! Vi bruker sko str 39 og 41 og kjøpte dermed såler i 38-40 og 41 - 43. Sålene var merket med streker foran for å enkelt kunne klippe av for å tilpasse de ulike størrelsene. Etter enkel avklipping passet sålene perfekt til våre sko, og de er også litt oppbygd og avstivet, noe som gir god komfort. Vi kan virkelig anbefale disse sålene! Prisen er grei og ladetiden overkommelig. Man slipper å ha batteripakker hengende bak på skoene slik man må med enkelte andre varmesåler på markedet. Vi vurderer å kjøpe et par ekstra til oss hver for å eventuelt kunne bytte såler på ekstra lange turer.
Dr.Warm VR3 Varmesåler
LEGG I KURVEN
Marit
Verifisert kunde
Deilig med varmetråder som går godt ut i hele sålen, fantastisk deilig at det er intergrerte batterier og fjernkontroll som styrer varmen/av/på, MYE for pengene!

Alle