Lindbergtinden Army Green Herre

Lindbergtinden Army Green Herre

699,- 419,-
419,- 699,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelse

+ -
Størrelse

+ -

Dette er en utmerket tur/fritidsbukse i myk og behagelig ultrashell med meget god stretch. Puster godt samtidig som den gir behagelig varme. Buksen er vannavstøtende. Lindbergtinden kan brukes nesten hele året rundt og passer utmerkt til turer i skog og mark samt hverdag og fritid. En rekke praktiske detaljer som blant annet 2stk lårlommer på høyre side, 2stk romslige baklommer og formsydde knær. Normal i størrelse.

- Ultrashell

- God stretch

- 2stk romslige lommer i front

- 2stk lårlommer

- 2stk baklommer

- Slisser til belte

- Formsydde knær

Les merVis mindre

Produktomtaler

silje - Verifisert kunde
Fin og lett bukse. Stor forskjell på M og L i livet. Byttet til str L for å få litt mer benlengde, og livvidden endret seg drastisk med størrelsen. Forøvrig passet den bra i lengde hos mottaker som er 188cm.
22 Aug 2017
Tor-Erik - Verifisert kunde
Her får du mye for pengene. Veldig lett og behagelig turbukse, som også passer til daglig bruk. Mye strech i materialet, veldig behagelig å gå med i terreng. Heller ingen problem å bøye seg, strammer ingen plasser. Jeg er 172cm og litt "rund i kantene" og str L passer perfekt. har samme bukse i str XL også, denne blir litt stor i livet, må bruke belte på den. Så om du står å "vaker" mellom to størrelser, velg den minste av de to, buksa har såpass mye strech at den uansett er behagelig å ha på. Buksa er lett vannavstøtende, men ikke vanntett. Veldig fin passform!
23 Aug 2017
Bogdan Ionel - Verifisert kunde
Kjempe bra og god qvalitet ,jeg er veldig svært fornøyd.Takk for det
04 Oct 2017
Kurt Arvid - Verifisert kunde
Fantastisk bra passform, virker veldig vindtett og elastisk.En av mine favoritter av alle de forskjellige modellene jeg har kjøpt av dere.
03 Nov 2017
Ole - Verifisert kunde
Jeg er en person på 182cm ca.80 kg.kjøpte først en Breheim L. ble ca. 10cm for kort og for trang. Kjøpte så en Lindbergtinden Army Green Herre str. Xl den ble for stor rundt livet og for kort i bena,har videre solkt begge.
18 Sep 2018
Rune - Verifisert kunde
Helt grei bukse, er 180 høg og passet str, m
01 Nov 2018
Jens Petter - Verifisert kunde
Hallo, jeg er godt fornøyd med buksen jeg kjøpte, men. Jeg er 186 cm høy. Så buksen er litt kort på beina ellers ett bra produkt!
02 Nov 2018
Petter - Verifisert kunde
Passet helt perfekt Er 182cm 82kg Kjøpte medium
04 Nov 2018
Tomas - Verifisert kunde
Veldig fornøyd
08 Jan 2020
Vis alle

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER