Svartholshøi Herre Army Green

Svartholshøi Herre Army Green

599,- 359,-
359,- 599,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelse

+ -
Størrelse

+ -

Flott tur/fritidsbukse i lett og slitesterkt materiale med god stretch. Buksen er hurtigtørkende og har meget gode pusteegenskaper. En perfekt bukse for bruk vår, sommer og høst. Buksen har 2stk romslige lommer i front, 1stk lårlomme og 1stk baklomme. Strikk i livet sikret at den sitter perfekt. Noe liten i størrelse, gå dermed opp en størrelse fra hva du normalt bruker. 

Les merVis mindre

Produktomtaler

John Arne - Verifisert kunde
For meg som er 177 høy, veier 80 kg er størrelse M for kort. L blir for vid i livet, dessverre kan jeg ikke ha bukser som dere selger.
29 Oct 2018
Ingunn - Verifisert kunde
Kjøpte Svartholshøi bukse til min samboer til bursdag,han elsket buksa fra første stund,den var fantastisk både og se på og gå i sa han
31 Jan 2019
Jan Tore Solbakken - Verifisert kunde
Behagelig bukse passet perfekt valgte S, er 168cm og 73kg.
26 Mar 2019
Ole Magnus Lauritsen - Verifisert kunde
188 cm - 93 kg, gikk opp en størrelse slik det var anbefalt og valgte XXL. Den passet fint. Delig, myk og lett bukse til både tur og hverdag. Litt merkelig passform i skrittet, men er godt fornøyd og kommer til å bruke buksa mye.
02 Jul 2019
Glenn Arve Solberg - Verifisert kunde
Buksene var behagelig satt perfekt på, beltene som skulle følge med buksene var ikke med , håper de blir etter sendt.jeg er 176 veier 76kg valgte m. Passet perfekt.
28 Jul 2019
Erling Bunes - Verifisert kunde
Lett og myk bukse. God passform. XL passet meg på 180/93.
31 Jul 2019
Inge Magnus - Verifisert kunde
Omsider fik jeg da bukse som var noen lunde passende,fikk oppfordring om å gå opp en str,men det var for lite så jeg bruker L men fikk da XL som førte til at jeg måtte retunere den. Da det ikke var returpose i pakken ,bare et skjema så jeg pakket den inn i posen den kom i,å gikk på Posthuset for å returnere den. Etter masse diskusjon og komentarer så tok de i mot pakken men da var Portoen Kr 95,- som jeg måtte betale.Undrer meg litt på at skille på porto er stor fra Dere, å fra meg.Så da ble buksen nesten 30% dyrere for meg.Slik at det blir nok ikke en vane å kjøpe noe fra dere,dersom jeg ikke får dekket portoen for GRATIS BYTTERET som det reklameres for. I tilegg var buksene veldig korte i beina,så selv om jeg gikk opp to str til xxl så måtte jeg få bena lagt ned maksimalt.Jeg har kjøpt mye fra andre Netthandler,å der finnes som regel en måletabell slik at man kan se om klærne passer.Kunne ikke det vert en ide. Dere skal ha ros for rask å efektiv ekspedering,å at dere bruker Klarna.Ryddig ,å grei betalingsmåte, med gode tilbakemeldinger. Men kom litt skjevt ut med første bestilling da den var utsolgt ,å måtte vente på neste,å da den også var for liten var kaoset komplett. Men det som iriterte mest var dette med at jeg måtte betale returportoen selv på ca 30% av bukseprisen.Har kviteringen fra Posten. Den sitter langt og godt inne. Ellers var produktene lette å fine sommer/høst bukser ,så ingen ting å klage på der, Så den skal Dere ha. Med hilsen Inge Magnus Dalen fra KVAM.
10 Aug 2019
Øyvind Engertoppen - Verifisert kunde
Lett og behagelig bukse. Litt liten i str.
01 Sep 2019
Else-Mari - Verifisert kunde
Ei lett og god turbukse. Fin passform.
04 Sep 2019
Dagfinn - Verifisert kunde
Min høyde er 1,85 og vekt ca 90 kg. Jeg kjøpte størrelse xml, men den kunne gjærne vært en nr større.
08 Sep 2019
Ole Jonny Brandsæter - Verifisert kunde
Behagelig og myk, men alt for tynn til min bruk.
20 Oct 2019
Vis alle

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER