Zugspitze Herre Stealth Black

Zugspitze Herre Stealth Black

949,- 759,-
759,- 949,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelse

+ -
Størrelse

+ -

 

Zugspitze passer perfekt for deg som er ute etter en allsidig og slitesterkt tur/fritidsbukse som kan benyttes til lange turer i skogen, i fjellet, til klatring, jakt, fiske, hundetrening og en rekke andre aktiviteter. Zugspitze har en smal og ergonomisk passform som sikrer optimal bevegelsesfrihet uten at man føler at buksen har overflødig materiale som bare er i veien. Dette takket være kombinasjonen av NFProShell og NFUltra1000 som sørger for en perfekt balanse mellom fleksibilitet og slitestyrke. Det forsterkede materialet i NFUltra1000 tåler stor belastning og kan vokses inn for bedre vannavstøtende egenskaper. Zugspitze har meget gode luftemuligheter med ventilasjon på innside av lår og utside av legg, hvilket gjør at buksen kan brukes nesten hele året rundt. 

 

Les merVis mindre

Relaterte Produkter

Video

Teknisk Informasjon

Zugspitze er en utmerket tur/fritidsbukse produsert i en kombinasjon av NFUltra1000 og NFProShell som sikrer slitestyrke, fleksibilitet og vannavstøtende egenskaper. Buksen er fullspekket med smarte detaljer og løsninger. Blant annet har den ventilasjon på innside av lår og på side av legg. Boothook og store sidelommer. 

  • Stretchstoff: NFProShell90% nylon og 10% spandex
  • Forsterkede partier: NFUltra1000 100% bomull
  • Ventilasjonsåpninger med glidelås på side av lår
  • Ventilasjon på begge sider av leggen
  • Forsterkede partier i NFUltra1000
  • Knappejustering i bunn på buksebein
  • Romslige frontlommer
  • 2stk romslige lårlommer med klaff
  • Lissekrok i bunn på buksebein for optimal feste

Produktomtaler

Grunde Hansen - Verifisert kunde
Bestilte strl M og den passer bra. Er 185 cm høy og veier ca 77 kg. Eneste som trekker ned er: På toppen av glidelåsen på beina er ikke toppen dekket til, så tidvis stikker toppkomponentet av glidelåsen meg i leggen.
01 Dec 2017
Terje - Verifisert kunde
S var passende til meg. 176cm og 77KG
08 Feb 2018
Eivind - Verifisert kunde
Mann, 184cm å 85kg. God passform, ørlite forlang i bena etter min smak. Gode lommer, fin strech men litt kjedelig stoff på lår fremme og bak som tiltrekker seg alt av støv/hår etc.. Håper det blir bedre etter noen vask. Ellers god bukse for en god pris.
16 Apr 2018
Arne Otto - Verifisert kunde
Veldig behagelig bukse med god passform,ej er 1,84 og 95kg og bruka XL. Den er ikkje helt vanntett, men tørker svært hurtig.
30 Aug 2018
Steinar - Verifisert kunde
Kjempegod bukse med god passform. Men den er litt for lang for meg ,men det går greit likevel. Kjøpte str. L Jeg er 174 cm. lang.
14 Oct 2018
Guri - Verifisert kunde
Buksa passa, mottakeren ble glad. Akkurat en slik bukse han hadde ønsket seg. Da gjenstår det å se om den tåler tøff bruk over tid, som småbarnsfar og glad i tur med ungene i all slags vær.
30 Jan 2019
Robert - Verifisert kunde
Kjøpte Zugspitze i S. Med min høyde på 174 og vekt på 73 satt den som et skudd. Noe lang i beina, men allikevel riktig når kroken til å feste i støvelen ble brukt. God passform og behagelig stoff. Har ikke fått testet den i regn og vått vær så håper den holder noe ute -for det kommer her på Vestlandet.
19 Jun 2019
Kjetil - Verifisert kunde
Høyde 1,70 og vekt ca 73 kg. Bruker normalt 32/30 (liv/benlengde) i jeans. Kjøpte S, passer bra for meg. Som andre har nevnt, men som jeg tenkte kunne være greit å vite: den har strikk i livet, så livviden er ganske justerbar med strikken og et evt belte. Jeg vil tro at det i grove trekk er lengden på beina man må tenke på når en vurderer å kjøpe denne buksen. Meget bra bukse med tanke på prisen. Gode luftemuligheter. Skulle gjerne hatt en baklomme, men går fint uten også. Lommene på lårene er kanskje bittelitt dype, merket at (for meg) kan småting som ligger nederst i de lommene komme litt tett på kneet når man går. Men ikke noe stort problem.
23 Jun 2019
Henning - Verifisert kunde
Grei hverdagsbukse. Fin passform. Str.m. Høyde 179cm. Mye trådender i søm. Sjekk sying om det er bra. Prisen gjenspeiler kvaliteten
05 Aug 2019
Ole Jonny Brandsæter - Verifisert kunde
Supermyk og behagelig bukse. Passer for meg i small. Jeg er 73 kg og 176 cm
21 Aug 2019
steinar - Verifisert kunde
Ok passform. Litt tung.
28 Aug 2019
Vis alle

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER