Dr.Warm VR3 Varmesåler

Dr.Warm VR3 Varmesåler

1299,-
1299,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelse Såler

+ -
Størrelse Såler

+ -

Dette er Rolls Roycen blant varmesåler. Ny utgave av vår meget populære varmesåle fra Dr.Warm. VR3 har blitt tynnere, fått bedre støtte og demping, og varmeelementet enda lenger ut i sålen! Batteriet er integrert i sålen og holder i opptil 8timer! Disse blir du avhengig av på kalde dager. Om du sykler ute i kulda, går på ski, sitter på post, isfiske, ser på poden drive idrett etc, da er Dr.Warm varmesåler helt perfekt for deg. Kommer i 4 forskjellige størrelser. Sålen lades enkelt opp med medfølgende lader. 3 innstillinger; 45, 50 og 55 grader.

Les merVis mindre

Produktomtaler

Marit - Verifisert kunde
Deilig med varmetråder som går godt ut i hele sålen, fantastisk deilig at det er intergrerte batterier og fjernkontroll som styrer varmen/av/på, MYE for pengene!
26 Dec 2017
Sølvi - Verifisert kunde
Jeg kjøpte varmesåler til meg og min kjære til jul. Vi er veldig mye ute i arktisk klima og fotograferer nordlys. Uansett hvor varme klær vi hadde på oss tidligere har vi alltid blitt hemmet av kalde føtter. Dette er det nå helt slutt på! Vi lader sålene våre i ca tre timer før vi skal ut. Lader følger med slik at begge såler lades samtidig. Vi bruker sålene på middels temperatur (av tre tilgjengelige) kan velge mellom. Da kan vi være ute i 4 - 5 timer uten å fryse på beina i minus 10 - 15 grader! Fantastisk! Vi bruker sko str 39 og 41 og kjøpte dermed såler i 38-40 og 41 - 43. Sålene var merket med streker foran for å enkelt kunne klippe av for å tilpasse de ulike størrelsene. Etter enkel avklipping passet sålene perfekt til våre sko, og de er også litt oppbygd og avstivet, noe som gir god komfort. Vi kan virkelig anbefale disse sålene! Prisen er grei og ladetiden overkommelig. Man slipper å ha batteripakker hengende bak på skoene slik man må med enkelte andre varmesåler på markedet. Vi vurderer å kjøpe et par ekstra til oss hver for å eventuelt kunne bytte såler på ekstra lange turer.
05 Feb 2018

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER