NatureHike – Et kinesisk varemerke

Dette er på ingen måte noen nyhet, og det er nok slik at de fleste ikke reflekterer over dette i hverdagen, og heller ikke i kjøpsøyeblikket når man skal ha noe man trenger enten det er til friluftsliv, hverdags, fest osv.

Det meste i dag er varemerkedrevet. Og det ofte for en grunn. Men det er påfallende at en overvekt av varemerkene som produserer og utvikler innen en kategori, som for eksempel innen soveposer, liggeunderlag, telt og annet turutsyr, har en del produkter som likner hverandre.

Det er nå en gang slik at når det dukker opp en nyhet som slår an, eller en ny teknologi, produksjonsmetode eller teknikk. Ja så vil de aller fleste konkurrenter komme med noe tilsvarende ikke lenge etterpå. Og gir du det lang nok tid, så har den nye måten å gjør det på, blitt en standard blant alle.

Tilbake til første avsnitt. Kina. Ta en kikk i lappen på innsiden av plagget du går med, eller på et annet produkt innen en vilkårlig kategori. Se der det står «made in». Joda, du er helt sikkert klar over dette, det aller meste i dag er laget i Kina, eller et annet sted i Asia.

Veldig mange varemerker har over lang tid dratt god nytte av kinesisk arbeidskraft for å lage sine produkter så rimelig som mulig. Det er bare sånn markedskreftene fungerer. Heldigvis har arbeidsvilkår og arbeidsforhold blitt betydelig bedre de siste årene, og varemerkene har begynt å ta ansvar og følger nå opp sine fabrikker på en helt annen måte enn før.  

Men hva om kilden til alle godene vi i dag tar for gitt, og som vi kan kjøpe til en langt rimeligere penge enn om de for eksempel var produsert i Norge, begynner å utvikle egne produkter og sette sitt eget varemerke på produktene?

Er det forskjell på å kjøpe et produkt fra et varemerke som er Amerikansk, Tysk eller for eksempel Engelsk? Når det likevel er produsert i Kina. Vi mener ikke det.

Si hei til NatureHike. Et kinesisk varemerke, nå med distributører over hele verden og europa, og med fokus på å lage kvalitetsprodukter til meget bra priser. De sitter jo tross alt på den beste kompetansen!

Vi er stolte over å være distributør av NatureHike i Norge. Tilbakemeldingene vi får er strålende, og selv benytter vi en rekke produkter fra NatureHike under våre turer.  

Som en frittstående Norsk nettbutikk, hvor vi selv kan velge det utvalget vi tilbyr våre kunder, jobber vi iherdig med å fremskaffe produkter fra leverandører utenfor Norges grenser. Slik kutter vi mellomledd for å tilby deg som kunde de beste produktene til de laveste prisene.