AmundsenWJ Jakke Dame Olive Green

AmundsenWJ Jakke Dame Olive Green

999,- 749,-
749,- 999,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelse
+ -
Størrelse
+ -

Eksepsjonelle pusteegenskaper, kraftig vannavstøtende og en rekke praktiske lommer og detaljer. Jakken er produsert i 2 forskjellige materialer for å sikre optimal passform, fleksibilitet og funksjonalitet.

Det lilla partiet er produsert i NFActiveStretch2 som består av 90% nylon og 10% spandex. Det mørkegrå partiet er produsert i NFUltra1000 som består av 65% polyester og 35% bomull. Det grå partier kan vokses inn for å sikre ekstra gode vannavstøtende egenskaper.

Jakken har flere praktiske lommer. 2stk brystlommer med mobillomme. 2stk lommer i front. Ventilasjon på siden og 3-veis justerbar hette. Her får man en fantastisk jakke til en helt enestående pris. Jakkene er små i størrelsene gå opp en størrelse fra det du vanligvis bruker.

Les merVis mindre

Teknisk Informasjon

AmundsenPro jakken er skreddersydd for nordiske forhold. Med sin perfekt passform og alle tekniske egenskaper er dette en jakke som passer til en mengde aktiviteter. Kanskje aller best egner den seg til lange turer i skog og mark.

  • 2stk romslige brystlommer
  • 2stk frontlommer
  • 1stk mobillomme
  • 3-veis justerbar hette
  • Ventilasjon i siden på jakke
  • Justering i bunn på jakke
  • NFActiveStretch2
  • NFUltra1000

Jakkene er små i størrelsene gå opp en størrelse fra det du vanligvis bruker.

Produktomtaler

Camilla - Verifisert kunde
Bestilte først en jakke i str L da æ vanligvis bruker d i jakker og da ofte kan ha noe litt tjukkere under men den ble for trang i skuldra og kort i arma..tok sjansen på XL men syns egentlig den og hadde litt trange skuldre men romslig ellers..Burde vært noe stramme muligheter i livet i tillegg til nede.. 160 høy og 75kg
23 Jul 2019
Gry Sissel - Verifisert kunde
Fin passform.Liten i str.Gikk opp 1str.Veldig fornøyd.
28 Jul 2019

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER