Sovepose Savana Lady Rød H

Sovepose Savana Lady Rød H

999,-
999,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte

Utsolgt

+ -

Utsolgt

+ -

Pinguin Savana Soveposer er  komfortable soveposer med svært gode isolerende egenskaper helt uten bruk av dun. Teknologien som benyttes er Thermic fibre 6 som er ansett som noen av de bedre materialene å benytte på produkter for utendørs bruk. Thermic 6 er hule fibre med 6 hulrom pr fiber, noe som holder svært godt på varmen og som i tillegg ikke tiltrekker seg fuktighet. Dette betyr også at produkter med Thermic fiber er enkle å holde rene og tørker fort opp og beholder formen etter vask. Soveposene er sertifisert etter EN13537 standarden som definerer hvilke temperaturintervaller den oppfyller. Savana posen egner seg for 3-sesongs bruk men har også en Extremverdi på -15 som er kjekt når nettene blir skikkelig kalde. Den har glidelås på høyre side og kan da kobles sammen med poser med glidelås på venstre side. Ytterposen har kompresjons seler for å for å kunne komprimere posen for å ta minimal plass både i sekken og for enkel oppbevaring.

COMFORT : er den temperaturen hvor en standard kvinne (160 cm og 60 kg) kan forvente å sove komfortabelt i avslappet stilling.

LIMIT         : er den temperaturen hvor en standard mann (180 cm og 80 kg) kan sove komfortabelt i åtte timer i «sammenkrøket» stilling

EXTREM   : er den temperaturen hvor en standard mann (180 cm og 80 kg) kan overleve

Denne standarden heter EN13537 og  gjør sammenligning av ulike soveposer lettere.

Les merVis mindre

Teknisk Informasjon

 • Dimensjon: 175×88/55cm
 • Vekt: 1,40 kg
 • Oppbevaring: 37×Φ18cm
 • Materiale: Polyester Soft
  Lining: Polyester Ripstopp DWR
  Filling: Thermic fiber 6 (200g pr m2)
 • 2 lags thermal insulation
 • Temperatur: Comfort 6℃, Limit 1℃, Extrem -15℃ ihht EN13537 standarden
 • Glidelås på Høyre side

Produktomtaler

Linda - Verifisert kunde
Fin og let sovepose. Jeg synes kanskje den var litt smal, vanskelig å bevege seg/snu seg, men det gjør vel at den holder mer på varmen. Jeg er 165 og 75 kilo. Ved 5 grader frøys jeg litt på lår og rumpe. Hadde liggeunderlag og var godt kledd. Virker ellers som en god kvalitet, vil nok ha bedre glede av den når det er noe varmere. Jeg burde kanskje ha kjøpt en som var litt større i forhold til min størrelse.
26 May 2019

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER