Storronden Charcoal Blue Zip dame

Storronden Charcoal Blue Zip dame

699,- 489,-
489,- 699,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelse
+ -
Størrelse
+ -

Storronden er en flott tur/fritidsbukse produsert i et meget mykt, lett og behagelig materiale bestående av 93% nylon og 7% spandex. Den er meget slitesterk og har god stretch. Buksen passer utmerket til lange turer i skog og fjell samt til hverdag og fritid. Buksen har gode pusteegenskaper og tørker lett. Relativt vindtett. En bukse som passer meget godt til bruk vår, sommer og høst. En rekke smarte detaljer og tekniske egenskaper. Blant annet justering i bunn på buksebein, lufting med glidelåser på side av lår, flere store romslige lommer og strikk i livet med justering. Her får man virkelig en teknisk turbukse til en kanonbra pris. Noe liten i størrelse. Gå opp en størrelse hvis du vipper.  Se størrelseskart hvis du er i tvil.

- Justering i bunn på buksebein

- Ventilasjon på side av begge lår med glidelås og mesh

- 2stk romslige frontlommer

- 1stk romslige lårlommer

- Strikk i livet med justering

- Sliterkt BreFlex-materiale

Les merVis mindre

Produktomtaler

Signe Monsen - Verifisert kunde
Veldig fornøyd. Trodde den var mere blå enn grå. Er 165 høy og 68 kg. Kjøpte Xl. Litt trang, men helt grei. Bruker normalt L. Så litt liten i str. Vennlig hilsen Signe Monsen
12 Jun 2019
Solbjørg - Verifisert kunde
170/80 str Xl. Ok passform
27 Jun 2019
Eva - Verifisert kunde
Hei. Er meget godt fornøyd med bukse, den er så behagelig å ha på. Kjøpte str 38, den passa perfekt. Det er str jeg bruker
21 Jul 2019
Jane - Verifisert kunde
Jeg er 170 høy. Ca 85 kilo. Bestilte xl. Kunne nok gått opp en størrelse. Jeg har en breheim fra før, men det er nok en herrestr. Den er litt stor derfor gikk jeg ned en størrelse. Ellers er buksen helt grei.
11 Oct 2019
Rita - Verifisert kunde
Jeg er 158 hm høy og veier 62 kg.Jeg valgte str:38 Å den sitter kjempebra på meg,kjenner ikke at jeg har på meg bukse så myk og deilig er den.Får stillongs under også uten problem. Super bukse!
10 Mar 2020

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER