100% FORNØYDGARANTI
FRI FRAKT OVER 1500KR
365 DAGERS ÅPENT KJØP
FRI BYTTE

Womens Pants Dress Blues

Womens Pants Dress Blues

1299,-
1299,-
Lynrask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte
Størrelser
+ -
Størrelser
+ -

Tufte Wear sin versjon av de klassiske turbuksene. Perfekt for turer i fjell, skog og mark. Laget i økologisk bomull, og like komfortabel som den er bærekraftig og praktisk. Fleksible med forsterkede paneler på setet, knær og nederst ved foten, for å forhindre slitasje. Utstyrt med glidelåslommer i front, på låret og bak, med god plass til oppbevaring av det mest nødvendige. Nederst på benet er justerbar glidelås og borrelåsfeste.

Dersom du ønsker å gjøre buksen vannavvisende anbefaler vi å sette den inn med miljøvennlig voks beregnet til tekstil.

Økologisk bomull blir dyrket uten bruk av kunstig gjødsling eller sprøytemidler. Dette fører til at produksjonen fremmer og forbedrer det biologiske mangfoldet og biologiske sykluser. Prosessen forbedrer jorden og bruker ofte mindre vann enn vanlig bomull. Tufte Wear bruker kun økologisk eller resirkulert bomull i sine plagg, nettopp for å skåne miljøet så mye vi kan.

Les merVis mindre

Teknisk Informasjon

  • Materiale bukse:97% Økologisk bomull & 3% elastan
  • Forsterkede paneler:100% Økologisk bomull

Produktomtaler

Ågot Cecilie - Verifisert kunde
Da har jeg allerede tatt i bruk min Tufte friluftsbilde i organisk bomull. Det er deilig å kjenne at buksen har formet seg, passer og ikke strammer noen steder. Greit med gode lommer, uten at det er for mange. Godt å gå på lange turer uten at huden blir klam, selv om jeg svetter. Veldig fornøyd og håper jeg kommer til å ha den riktig lenge. Ågot Cecilie
21 Sep 2019

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER