NatureHike Logo
-20%

Cloud Up 2X Grå

1519,- 1899,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte

Utsolgt

+ -

Ny versjon av bestselgeren Cloud 2 grå!

I motsetning til standard Cloud 2 har Cloud 2X fått bedre ventilasjon og kan nå fungere som selvstående telt. Produsert i samme solide materiale som kombinerer styrke og vekt på best mulig måte. Veier kun1700g brutto. 

Teltet er lettere og har en sterkere ytterduk, det er også selvstående, noe som er praktisk hvis du telter direkte på fjell eller annet hardt underlag. Dette er et to-persons tur/fjelltelt i meget høy kvalitet til en meget god pris. Cloud 2X er designet med fokus på  kvalitet, utmerket funksjonalitet og lav vekt. Det er produsert i ultralett og slitesterkt 20D ripstop nylon og har teltstenger i 7001 aluminium. Her har man fått et lett telt som samtidig har den beste slitestyrke. Teltet er meget lett og sette opp, det tar kun noen få minutter. Cloud 2X er 100% vanntett og vindtett. Det har riktig mengde festepunkter og solide teltplugger i aluminium. . Cloud 2X egner seg utmerket til bruk vår, sommer og høst. Det kan også brukes om vinteren men da anbefaler vi Cloud-serien som har snøskjørt. 

På alle telt fra Nature Hike medfølger en ekstra duk for beskyttelse av bunnduken. Den veier 239 gram og er ikke inkludert i oppgitt totalvekt da dette er ansett som ekstra tilbehør.

Cloud Up 2X Grå

1899,- 1519,-

Utsolgt

+ -

Teknisk Informasjon

 • Yttermateriale: 20D Nylon
 • Teltstenger materiale: 7001 aluminium
 • Innertelt: 20D  nylon
 • Mesh materiale: B3 pustende mesh
 • Bunn materiale: 150D Oxford materiale
 • Yttertelt vannsøyle: PU4000mm
 • Bunn vannsøyle: PU4000mm
 • Total lengde: 270cm
 • Bredde: 125cm
 • Høyde: 110cm
 • Bruttovekt 1580 g
 • Footprint medfølger

 

Produktomtaler

tom - Verifisert kunde
Enkelt og sette opp. Tar liten plass i sekken. vind og værbestandig
08 Aug 2018
Morten Ness - Verifisert kunde
Har bare brukt teltet i ett døgn. Teltet er lett og enkelt å sette opp. Tåler vind godt, merket knapt vinden. Har et meget godt førsteinntrykk.
21 Aug 2018
Natalie - Verifisert kunde
Godt telt. Har sovet ute i voldsom regn og vind, og merket ikke noe til det. Eneste er at det er litt lite for to personer, mtp utstyr som plasseres på innerteltet. Ellers anbefales det!
21 Aug 2018
Fernando - Verifisert kunde
Flott telt, særlig etter utbedringer i 2018 modell, solid og romslig. Høykvalitet på alt. veier vedlig lite også og er meget enkelt å sette den opp. Mye telt for pengene! Anbefales.
30 Oct 2018
Stefan Delic - Verifisert kunde
Den var veldig lett å sette opp og den hadde behova mine møtt for to personer. Det eneste negative er at om det er to stykk så er det ikke mye plass til sekk og lignende hvis det regner ute.
25 Apr 2019
Thomas - Verifisert kunde
Lettvektstelt som også er lett å sette opp. Heilt topp.
27 Jun 2019
John Andersen - Verifisert kunde
tror jeg kommer til å bli meget fornøyd med teltet. har ikke hatt det ut på tur ennå, men har slått det opp for å teste. brukte max 5 minutter på å sette det opp, og max 5 minutter før det var helt pakket igjen. det er ikke ille var til og med god vind da oppsettet ble utført. jeg er 187 og hadde ikke noe plass problem.
04 Aug 2019
kevin jakobsen - Verifisert kunde
Telte er oppgitt til og være for 2 mann,men fungerer best som 1 manns telt. Dette spesielt hvis du skal ha med utstyr inn i telte. enkelte å sette opp. Medfølger litt for lite plugger for og kunne sette det opp så det tåler litt dårlig vær
11 Aug 2019
Steffen Brattbakk - Verifisert kunde
Lett vekt, tar lite plass og veldig lett å sette opp
12 Aug 2019
Glenn - Verifisert kunde
Helt greit telt, lett og fint. Ekstremt raskt å sette opp!. Kvalitet på mye og hard bruk vet jeg ikke noe om, men til en tur nå og da, helt sikkert ok for de fleste av oss. Men, ikke noe god plass til 2, nesten mer som et ett-manns telt. Går nok best om en er et par, og ikke kompiser - hehe.
11 Sep 2019
Tom R. - Verifisert kunde
Meget fornøyd med dette teltet. God kvalitet og enkelt å sette opp.
04 Jun 2020
Manon Dingerdis - Verifisert kunde
Teltet er i fin størrelse, jeg bruker den alene. Lett å sette opp og ta ned.
09 Jul 2020
Trine E. - Verifisert kunde
Superfornøyd med dette teltet?
17 Jul 2020
Vis alle

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER