100% FORNØYDGARANTI
FRI FRAKT OVER 1500KR
365 DAGERS ÅPENT KJØP
FRI BYTTE
1199,- 1499,-

Taga 2-person Blå

Taga er et meget anvendelig turtelt i høy kvalitet som passer utmerket til lange og korte turer i skog og fjell. Teltet består av 2stk 7001 aluminiumsstenger som bygger rammen til teltet og en teltduk av  silikonbelagt 20D nylon. Dette gir en optimal kombinasjon av lav vekt og slitestyrke. Taga oppleves som megt enkelt å sette opp og pakke sammen. Vekten er kun 1385gram! Et utmerket kuppeltelt som passer fint til bruk vår, sommer og høst. Er du på jakt etter et kuppeltelt i høy kvalitet og til en fornuftig pris er Taga et utmerket valg for deg!

  • Vekt:  1385gr inkl stenger
  • Ytterduk: 20D silikonbelagt nylon. 4000mm vannsøyle.
  • Innerduk:20D silikonbelagt nylon. 4000mm vannsøyle.
  • Forsterkede stenger i 7001 aluminium.
  • Ventilasjonsåpninger med mesh som holder insekter ute.
  • Footprint medfølger
APG
Gassbrenner 2300W

169,-

XS S M L XL XXL
NorthernFrontier
Zugspitze Dame Rusty Orange

559,-
699,-

APG
Tursag

189,-

XS S M L XL XXL XXXL
NorthernFrontier
Amundsen Exclusive Herre Azure Blue

519,-
649,-

Rune Erik - Verifisert kunde
Hei,jeg er 175 cm høy,og veier 86 kg,og kjøpte Taga 2 fordi keg var ute etter god plass og lav vekt. Lav vekt fordi jeg ønsket ett lett telt i sekken,og god plass fordi jeg vil ha plass til stor sekk og hund i tillegg til meg selv. Teltet er også høyt oppunder taket,noe som er veldig kjekt. Stenger og stoff i teltet har kvaliteten til langt dytere merkevarer,det samme er vannsøylen,og veldig fort gjort å sette opp og ta ned igjen. Perfekt telt for fisketurer og lengre turer i fjellet.
01 Sep 2017
Les mer
Kristin - Verifisert kunde
Veier nesten ingenting og fyller lite i sekken, enkelt å sette opp. Akkurat plass til to liggeunderlag, og det var forholdsvis høyt under taket. Hadde vært bedre med åpning på begge sider, men absolutt et bra telt, vel verdt pengene!!
08 Sep 2017
Les mer
bjørnar - Verifisert kunde
Bra telt, grei kvalitet. Perfekt til 1 person. Akkurat brukt det på hardangervidda. Tålte vind bra, men har dessverre ikke fått testet det i regnvær enda.
18 Jul 2018
Les mer
Katarina Bjørnevik - Verifisert kunde
Jeg har hatt en tur med dette teltet til nå. Lett telt som tar liten plass og veldig enkelt å sette opp. Telt pluggene kunne vært litt stødigere, ellers ingenting å utsette. Kjempe telt til denne prisen. God plass til meg og hunden min. Det begynte å regne på natten, ble ikke vått inni, litt fuktig i duken på innsiden i kantene bare. Tørket veldig fort når regnet stanset. Anbefales.
22 Jul 2018
Les mer
Asbjørg Helen - Verifisert kunde
Enkelt å slå opp, lettvekt. Litt lite til to personer, og vil gå for et tremannstelt med litt fortelt slik at en får plass til bagasje og hund. Fint om en skal vere en person og hund.
30 Jul 2018
Les mer
Peter - Verifisert kunde
Hei. Kjøpte taga 2-pers og har nå fått testet ut teltet på en enkelt overnatting. Når du får teltet er det med et ground sheet. Dette opplevde jeg som en stor hjelp mtp. plassering av telt samt det at teltet derav holder lengere. Teltet har preg av god kvalitet for pengene. Glideåsene på teltet er lette å åpne og lukke. Teltet er beregnet for to personer, men jeg mener at man da skal være veldig gla i hverandre for å få det til.... Når det kommer til plass til ryggsekk og sko er det to "vestibules". Den inngangen har plass til sko og litt plass til å koke kaffe, men ikke mer. På den andre siden av teltet er det plass til en sekk og litt småting. Om man er to på tur er det minimalt plass til utstyr inne i teltet. På min overnatting regnet det kraftig men teltet fungerte fint og jeg opplevde ikke problemer med kondens i teltet. Min vurdering av teltet er at du får mye for pengene og ser ikke de store minuser med teltet annet enn at jeg tror at det blir litt lite til to personer.
08 Aug 2018
Les mer
Espen - Verifisert kunde
Et lett og praktisk telt som er enkelt å sette opp
19 Aug 2018
Les mer
Show all