om oss

Vi ønsker å gjøre det så enkelt og så rimelig som mulig for våre kunder å kjøpe turutstyr. Ideen kom for over 10 år siden da Andreas, eier og daglig leder, som student syntes at turutstyr i god kvalitet var uforholdsmessig dyrt. Man måtte, og må fortsatt de fleste steder i dag, legge ut flere titalls tusen kroner for å skaffe seg det man trenger hvis man ønsker utstyr som skal holde over lang tid.

Sportsbransjen i Norge var, og er fortsatt preget av at det er noen få varemerker som dominerer, og produktene fra disse er priset etter vår mening altfor høyt. Dette på grunn av at produktene skal igjennom mange ledd før de ender opp hos kunden.

En idé dukket opp. Finnes det andre varemerker utenfor lille Norge? Finnes det kvalitetsprodukter som vi kan importere direkte, uten fordyrende mellomledd, slik at vi kan tilby topp kvalitet til de beste prisene på markedet?

Vel, det er utrolig hva som finnes der ut i den store verden. Etter litt reising, noen messebesøk og en ellers gjennomgående søkerunde, hadde vi mengder med kataloger fra flotte produsenter og leverandører på bordet.

En nøye seleksjon startet, og det var veldig viktig for oss at de produktene vi valgte/produserte, gikk i tråd med ideen om å kunne tilby turutstyr i høy kvalitet til fornuftige priser.

Vi begynte å importere de første produktene, og det gikk ikke lang tid før responsen kom fra fornøyde kunder. God kvalitet til en fornuftig pris var tilbakemeldingene. Dette gjorde selvfølgelig at vi fikk videre tro på ideen, og nå etter 10 år så produserer vi en rekke egne varemerker, i tillegg til at vi importerer flotte produkter fra varemerker som kanskje er ukjent i Norge, men som gjør det ellers veldig godt i Europa og verden ellers.

Vi skal plukke det vi mener er de beste produktene basert på spesifikasjoner, tester og våre egne erfaringer. Det er for eksempel ikke noe poeng for oss å anbefale deg som kunde et liggeunderlag til 2500kr hvis vi mener det finnes et liggeunderlag om gjør akkurat samme jobben for 999kr.

Som kunde kan vi forstå at det er vanskelig å navigere seg frem i jungelen av alt tilgjengelig utstyr som finnes på markedet i dag. Vårt mål er å gjøre valget enkelt. Du skal alltid kunne stole på våre anbefalinger og være trygg på at du får topp kvalitet til en meget bra pris!