om oss

Vårt mål er å sørge for at du får en optimal turopplevelse enten den er lang eller kort. Vi skal tilby et håndplukket utvalg turutstyr og bekledning som vi mener er blant det absolutt beste hva gjelder kvalitet og funksjonalitet til fornuftige priser. Det finnes et hav av varemerker der ute, og alle påstår de at de har de beste produktene. Vårt mål er ikke å tilby alt som finnes av produkter på markedet. Vi skal plukke det vi mener er det beste basert på spesifikasjoner, tester og våre erfaringer. Det er for eksempel ikke noe poeng for oss å anbefale deg som kunde et liggeunderlag til 2500kr hvis vi mener det finnes et liggeunderlag om gjør akkurat samme jobben for 999kr. Samtidig gjør vi det enklere for deg som kunde å velge.

Vi skal også ta ansvar hva gjelder miljø. Vi har varemerker som bevist jobber med de mest miljøvennlige løsningene som finnes på markedet i dag. Det er også viktig for oss at de produktene vi selger er av god kvalitet slik at de kan holde år etter år.

Som kunde kan vi forstå at det er vanskelig å navigere seg frem i jungelen av alt tilgjengelig utstyr som finnes på markedet i dag. Vårt mål er å gjøre valget enkelt. Du skal alltid kunne stole på våre anbefalinger.