JR Gear Logo

Insulated Presidon Standard Primaloft Rectangular

999,-
Rask levering365 dagers åpent kjøpGratis bytte

+ -

Dette er premiumversjonen av Insulated Traverse Core-serien. Presidon Insulated har fått Soft Touch stretch-materiale på liggesiden slik at det blir superkomfortabelt å ligge på. Det er mer komfortabel, mer lydløst og gir bedre isolerende egenskaper. 

Et ekstremt prisverdig liggeunderlag med rå spesifikasjoner! Her får man virkelig mye for pengene!  Med tanke på at Presidon Standard Rectuangual Primaloft kun veier 650gram og tilbyr hele 8,9cm tykkelse, i tillegg til en R-verdi på 5.2, og i tillegg kun koster 999kr så er dette absolutt best buy i denne prisklassen etter vår mening. 

Presidon Insulated er et liggeunderlag som kan brukes hele året. Det er isolert med PrimaLoft Eco med to graderinger for å sikre optimal isolasjon mot hode, kropp og føtter. Presidon Insulated har også en Infrared Reflective Technology som gjør at kroppsvarmen reflekteres tilbake i stedenfor å gå igjennom mot bakken. Dette reduserer varmetapet betydelig. Et utmerket liggeunderlag for vinterturen men også til helårsbruk pga sin komfort og relativt lave vekt. 

Det anbefales å bruke JR Gear Dry Pump MK II til dette liggeunderlag. Det sikrer minst mulig fukt i liggeunderlag og du blåser det opp mye raskere.

Insulated Presidon Standard Primaloft Rectangular

999,-

+ -

Teknisk Informasjon

  • Størrelse:  183x51x8.9cm
  • R-verdi: 5,2
  • Ned til -19 grader
  • Infrared Reflective Technology
  • Alt i en ventil. Blåse opp, justertykk og tømme med en og samme ventil.
  • PrimaLoft Eco isolering
  • Vekt: 650 gram
  • Fasong: Rektangel
  • Reparasjonskit medfølger

Produktomtaler

Bente Meyer Eliassen - Verifisert kunde
Veldig fornøyd med underlaget. Jeg er 170 cm og 80 kg, og selv med min vekt var det godt å ligge på. Kjente ikke verken bakken eller kulde. Lå på Hardangervidda med bare 7+ om natten. Anbefaler absolutt. Det eneste negative var at det var vanskelig å finne en fotpumpe som passet.
02 Sep 2019
Grim - Verifisert kunde
Testet en overnatting i svevetelt med dette underlaget. Underlaget ligger fast på underlaget og sklir ikke rundt. Oversiden er også stabil og man sklir ikke av. Temperaturen var rundt 0 uten at det var noe problem (noe det jo heller ikke skal være med R 5,2). Ventilsystemet fungerer greit (kjøpte også anbefalt pumpe) og regulering av fyllingsgrad ift tyngde og underlag gikk greit. Det er litt smalt, hadde foretrukket et som kanskje var 5 cm bredere, men til den prisen og med den R-verdien er underlaget helt tipp-topp.
02 May 2021

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER